Købsguide

Købguide til Automower:

Automower™ er som at ansætte en gartner på fuld tid, men til en ubetydelig løn. Automower™ er den første fuldautomatiske plæneklipper, der kan arbejde på alle tider af døgnet, dag ind og dag ud. Den er ikke bare brugervenlig men også miljøvenlig, da den er drevet af elektricitet og ikke producerer udstødningsgasser. Den unikke klippeteknik er baseret på, at Automower™ kontinuerligt klipper græsset flere gange i tilfældige mønstre indenfor det område, du har afgrænset. Når det er tid til opladning af batteriet, kører Automower™ automatisk retur til ladestationen.

Automower™ er designet til at klippe alt fra de mest simple græsplæner til mere komplekse og kuperede haver. Når der kommer en forhindring i vejen, som for eksempel et træ eller en sten, bakker Automower™ og vælger en ny retning, inden den arbejder videre. Det samme gælder, når det drejer sig om dyrene i din have. Automower™ vil ikke skade dem.

Ting du skal huske, når du køber Husqvarna Automower™:

  • Vælg den Automower™ model der passer til området, der skal klippes.
  • Store hjul gør Automower™ i stand til at køre på ujævne plæner og klare stigninger på op til 35%.
  • Automower™ er vandtæt og arbejder gerne, når det regner.
  • Kontroldisplayet er meget simpelt designet og virker ligesom en mobiltelefon. Du kan indstille den til at matche dine individuelle behov.
  • Automower™ er tyverisikret og behøver derfor ikke at være under opsyn. Hvis nogen skulle finde på at stjæle den, kan de ikke bruge Automower™ til noget som helst.
  • Automower™ er utrolig lydløs. Den vil ikke forstyrre naboerne, heller ikke når den arbejder om natten.
Fortsæt